Personal training

Personal Trainereilta saat juuri sinun tarpeisiisi sopivaa yksilöllistä liikunta ja ravintovalmennusta! Autamme sinua mielellään , oli tavoitteesi painonpudotus, parempi fyysinen kunto tai liikkuvuuden lisääminen.

Yksilövalmennuksessa etsitään yhdessä parhaat tavat, joilla saavutat tavoitteesi, ja löydät liikkumisen ilon.

Personal training palvelut hoitaa Sari Majuri. Mikäli haluat tulla salille oman trainerisi kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Emme ole sulkeneet salia muilta valmentajilta! 

Personal training tapaamisen voit varata Sari@Majurimove.fi 

Personal training

64,00 EUR
alv 24 %
Starttiohjaus aloittelijalle
Mikäli kaipaat apua harjoittelun aloittamiseen, starttiohjaus on oiva apu alkuun pääsemisessä. Startti on tarkoitettu aloittelevalle liikkujalle. Noin 60 minuutin tapaamisessa käydään yhdessä valmentajan kanssa läpi treeniohjelman liikkeet, tekniikkavinkit ja laitesäädöt, jotta pääset harjoittelussa mukavasti liikkeelle.
89,00 EUR
alv 24 %
Treenipäivitys
Esimerkiksi starttiohjauksen jälkeen treeniohjelman treeninpäivitys ja läpikäynti
159,00 EUR
alv 24 %
Liikeanalyysi + kehonkoostumus ja treeniohjelma kokonaisuus
Mikäli kaipaat syvempää analyysiä oman kehon vahvistamiseen on tämä kokonaisuus sinulle. Aloitus sisältää kartoituskeskustelun lähtötasostasi ja liikeanalyysin, jonka avulla tarkennetaan kehon vahvuuksia ja heikkouksia. Lisäksi ensimmäisellä tapaamisella tehdään kehonkoostumusmittaus. Toinen tapaaminen sisältää treeniohjelman: liikkeiden läpikäynnin, tekniikkavinkit ja laitesäädöt, jotta pääset harjoittelussa tehokkaasti liikkeelle.
79,00 EUR
alv 24 %
Uintivalmennus
Uimavalmennus noin 45-60min mittainen uintitekniikkaa syventävä tapaaminen.
25,00 EUR
alv 24 %
Kehonkoostumus
Kehonkoostumus testataan Jawson ioi 353 laitteella. Mittauksessa käytetään biosähköistä impedanssimenetelmää, joka arvioi eri kudosten kykyä johtaa sähköä. Mittaus itsessään kestä 30 sec. Mittaukseen osallistuvan ei tarvitse osata itse tulkita tuloksiaan, vaan tulokset käydään valmentajan kanssa läpi.

Valmennuspaketit

Valmennuspaketit sisältävät valmennustapaamiset, harjoitus- ja kausiohjelmat sekä puhelintuen asiakkaan ja valmentajan keskenään sopimassa laajuudessa. Hinnat eivät sisällä mahdollisia liikuntatilojen käyttömaksuja muissa kuin Majurimove salissa tapahtuvaan harjoitteluun. 

249,00 EUR
alv 24 %
3 valmennustapaamista
Tapaamisten sisältö sovitaan asiakkaan kanssa, käyttöaika 6kk
390,00 EUR
alv 24 %
5 valmennustapaamista
Tapaamisten sisältö sovitaan asiakkaan kanssa, käyttöaika 6kk
700,00 EUR
alv 24 %
10 valmennustapaamista
Tapaamisten sisältö sovitaan asiakkaan kanssa, käyttöaika 6kk

Ensimmäinen askel yksilövalmennus

Valmennuksen esittelyyn täältä

95,00 EUR
alv 24 %
Ensimmäinen askel yksilövalmennus
Aloittelijalle -tai uudelleen aloittelevalle- kuntoilijalle tarkoitettu neljän kuukauden jakso, jonka tavoitteena on tukea sinua oman hyvinvointisi ylläpitämisessä. Opit hyödyllisiä asioita liikunnasta ja ravinnosta, jotka pohjautuvat omiin tarpeisiin ja lähtökohtiisi. Valmennus sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin käytön 4 kk ajan. Kokonaishinta valmennukselle 380€.