Sari

Aikuisiällä liikunnasta innostunut äiti. Pitkä työhistoria lähihoitajana (valmistunut -02) ja sairaanhoitajana (valmistunut -09). Toteutti unelmansa siirtyä sairauden hoidosta hyvinvoinnin lisäämiseen ja tukemiseen. Alkusysäys Eerikkilän urheiluopistolta Liikunnan ammattitutkinnon kautta 2017, jonka jälkeen Nordic Health Academyn koulutus, josta valmistui American Council on Exercise ACE personaltraineriksi  ja samalla liikuntalääketieteen perusopinnot (25op) 2019.

Aloitin 2017 Liikunnan ohjaajana Someron Liikunta ryssä, samaan aikaan Tmi Sari Majuri työnimellä Majurimove sai päivänvalon. Oli iso päätös jättää vakituinentyö Salon aluesairaalan leikkausosastolla. Päätös ei ole kaduttanut ja liikuntavuosien saatossa olen toteuttanut itseäni tekemällä monenlaisia ohjauksia, kursseja, hankkeita, kouluttautunut kouluttajaksi ja miettinyt mitä tulevaisuudelta oikein haluan. Liikunta-alan kenttä kun on valtava! Vuosi 2020 käynnistyi päätoimisena yrittäjänä ja koronakevään aikana valmisteltiin kesäkuussa 2020 avattua kuntosalia: Majurimove OY:n aika alkoi tästä.

Ryhmäliikuntaohjaajan ura alkoi Someron naisvoimistelijoiden riveissä 2007. Koulutuksia tältä osa-alueelta on runsaasti lapsista aikuisiin. Olen SUH:n uimaopettaja ja toteutan  asiakkaan toiveesta myös uimavalmennusta Someron uimahalli Loiskeessa.

Pidän tärkeänä valmennuksessa sitä, että lähestyn ihmistä hänen kehoaan kunnioittaen ja arvostaen. Tavoitteena on aina lisätä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen. Liikunnan lisäksi olen kiinnostunut ihmisestä ja ihmisen käyttäytymisestä liikunnan takana. 

Aloitan valmennukset aina kehon liikeanalyysin toteutuksesta, jonka avulla saamme raamit kehon käytöstä ja painopisteitä. Liikeanalyysin avulla rakennamme suunnitelmaa tulevia treenejä varten. Liikeanalyysi avaa asiakkaalle oman kehon käyttöä ja sen tarpeita. Olen vaativa, mutta en piiskaa kehoa väkisin äärimmilleen. Kokonaisuus ratkaisee ja tarkastelemme aina asiakkaan arkielämän tarjoamia mahdollisuuksia. 

 

Opiskelen parhaillaan fysioterapian AMK opintoja Turussa, joten aikataulua sopiessa kannattaa olla ajoissa liikenteessä.  Parhaiten tavoitat minut Sari@majurimove.fi