Sari

 

Aikuisiällä liikunnasta innostunut kuntosaliyrittäjä. Pitkä työhistoria lähihoitajana (valmistunut -02) ja sairaanhoitajana (valmistunut -09) Toteutti unelmansa siirtyä sairauden hoidosta hyvinvoinnin lisäämiseen ja tukemiseen. Alkusysäys Eerikkilän urheiluopistolta Liikunnan ammattitutkinnon kautta 2017, jonka jälkeen Nordic Health Academyn koulutus, josta valmistui American Council on Exercise ACE personaltraineriksi sekä samalla liikuntalääketieteen perusopinnot (25op)

Aloitin 2017 Liikunnan ohjaajana Someron Liikunta ryssä, samaan aikaan Tmi Sari Majuri työnimellä Majurimove sai päivänvalon. Oli iso päätös jättää vakituinentyö Salon aluesairaalan leikkausosastolla. Päätös ei ole kaduttanut ja liikuntavuosien saatossa olen toteuttanut itseäni tekemällä monenlaisia ohjauksia, kursseja, hankkeita, kouluttautunut kouluttajaksi ja miettinyt mitä tulevaisuudelta oikein haluan. Liikunta-alan kenttä kun on valtava! Vuosi 2020 käynnistyi päätoimisena yrittäjänä ja koronakevään aikana valmisteltiin kesäkuussa avattua kuntosalia: Majurimove OY:n aika alkoi tästä. Olen 100% omistaja, toimitusjohtaja ja ennen kaikkiea työskentelen niin personal trainerina kuin ryhmäliikunta ohjaajana Majurimove keskuksessa.

Pidän tärkeänä valmennuksessa sitä, että lähestyn ihmistä hänen kehoaan kunnioittaen ja arvostaen. Tavoitteena on aina lisätä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen. Liikunna lisäksi olen kiinnostunut ihmisestä ja ihmisen käyttäytymisestä liikunnan takana. Kesän aikana valmentaudun tällä osa-alueella lisää ja suoritan NLP koulutuksen.

Aloitan valmennukset aina kehon liikeanalyysin toteutuksesta, jonka avulla saamme raamit kehon käytöstä ja painopisteitä. Olen vaativa, mutta en piiskaa kehoa väkisin äärimmilleen.

Ryhmäliikuntaohjaajan ura alkoi Someron naisvoimistelijoiden riveissä 2007. Kolutuksia tältä osa-alueelta on runsaasti lapsista aikuisiin, lisenssitunteina tällä hetkellä YOGAFUNC sekä PILATESFUNC. Muina tunteina ohjaan spinning, kuntosali sekä päivätunteja salillani. Lisäksi olen SUH:n uimaopettaja ja toteutan uimavalmennusta Someron uimahalli Loiskeessa.

 

Ajan minulle voit varata ajanvarauksen kautta alapuolelta (Avautuu pikkimiten ja tätä ennen löydät vapaat ajat tästä)