Sari

Aikuisiällä liikunnasta innostunut kuntosaliyrittäjä. Pitkä työhistoria lähihoitajana (valmistunut -02) ja sairaanhoitajana (valmistunut -09) Toteutti unelmansa siirtyä sairauden hoidosta hyvinvoinnin lisäämiseen ja tukemiseen. Alkusysäys Eerikkilän urheiluopistolta Liikunnan ammattitutkinnon kautta 2017, jonka jälkeen Nordic Health Academyn koulutus, josta valmistui American Council on Exercise ACE personaltraineriksi  ja samalla liikuntalääketieteen perusopinnot (25op) 2019.

Aloitin 2017 Liikunnan ohjaajana Someron Liikunta ryssä, samaan aikaan Tmi Sari Majuri työnimellä Majurimove sai päivänvalon. Oli iso päätös jättää vakituinentyö Salon aluesairaalan leikkausosastolla. Päätös ei ole kaduttanut ja liikuntavuosien saatossa olen toteuttanut itseäni tekemällä monenlaisia ohjauksia, kursseja, hankkeita, kouluttautunut kouluttajaksi ja miettinyt mitä tulevaisuudelta oikein haluan. Liikunta-alan kenttä kun on valtava! Vuosi 2020 käynnistyi päätoimisena yrittäjänä ja koronakevään aikana valmisteltiin kesäkuussa 2020 avattua kuntosalia: Majurimove OY:n aika alkoi tästä.

Pidän tärkeänä valmennuksessa sitä, että lähestyn ihmistä hänen kehoaan kunnioittaen ja arvostaen. Tavoitteena on aina lisätä hyvinvointia kokonaisvaltaisesti asiakasta kuunnellen. Liikunna lisäksi olen kiinnostunut ihmisestä ja ihmisen käyttäytymisestä liikunnan takana. 

Aloitan valmennukset aina kehon liikeanalyysin toteutuksesta, jonka avulla saamme raamit kehon käytöstä ja painopisteitä. Liikeanalyysin avulla rakennamme suunnitelmaa tulevia treenejä varten. Liikeanalyysi avaa asiakkaale oman kehon käyttöä ja sen tarpeita. Olen vaativa, mutta en piiskaa kehoa väkisin äärimmilleen. Kokonaisuus ratkaisee ja tarkastelemme aina asiakkaan arkielämän tarjoamia mahdollisuuksia. 

Ryhmäliikuntaohjaajan ura alkoi Someron naisvoimistelijoiden riveissä 2007. Kolutuksia tältä osa-alueelta on runsaasti lapsista aikuisiin, lisenssitunteina tällä hetkellä YOGAFUNC sekä PILATESF10. Muina tunteina ohjaan spinning, kuntosali sekä ryhmäliikuntatunteja. Lisäksi olen SUH:n uimaopettaja ja toteutan  asiakkaan toiveesta myös uimavalmennusta Someron uimahalli Loiskeessa.

Opiskelen parhaillaan fysioterapian AMK opintoja, joten aikataulua sopiessa kannattaa olla ajoissa liikenteessä.  Parhaiten tavoitat minit Sari@majurimove.fi