Saimaa Cycle Tour 8.-9.7.2022, Imatra

Saimaa Cycle Tour poljetaan keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia ja tapahtumassa päästään nauttimaan keskikesän yöttömän yön taianomaisen valosta. Saimaa Cycle Tour ei ole kilpailu vaan tapahtuma on avoin kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille, jotka haluavat haastaa itsensä tähän ainutlaatuiseen pyöräilykokemukseen. Koko reitti ajetaan pitkin asfaltoitua maantietä, ja reitin varrella on useita juoma- ja välipalapisteitä sekä lämmintä ruokaa.

Majurimove osallistuu tapahtumaan toista kertaa. Harjoittelu tapahtumaa varten aloitetaan tammikuussa 2022 kuntosalilla ja sisäpyöräilleen. Ulkoilmaan siirrytään ajamaan huhti-toukokuun vaihteessa. Tarvitset hiekkatie (gravel) tai maantiepyörän ja kypärän aloittaaksesi harjoittelun. Lisäohjeita ja vinkkejä varusteista saat koko kevään ajan ja näitä varusteita voi hankkia pitkin matkaa. Ajallisesti pyöräilyyn ulkona tulee varata 4-6 tuntia viikossa, jotta pystyt saamaan noin 1500km ajoa alle ennen tapahtumaa. 

Majurimoven tiimin mukaan ei voi osallistua ilman harjoittelua ryhmässä, joko pitkällä tai lyhyellä harjoituskaudella. Voit valita aloitatko harjoittelun tammikuussa vai huhtikuussa. Suosittelemme tapahtumaan ensimmäistä kertaa lähtevälle aloittamaan harjoittelun jo tammikuussa. Harjoittelu on monipuolista ja ennen tapahtumaa tulet huomaamaan miten pyöräily kevenee ja hullulta tuntuva matka ei ole mitenkään mahdoton, edes ensi kertalaiselle. 

Pitkä harjoituskausi: 10.1.2022-31.6.2022 Sisä+ulkokausi sisältää 3-4 yhteistä harjoitusta (kuntosalilla, spinningsalissa, kehonhuoltoa ja ulkopyöräilyä). Pidämme myös 2 keskustelua/luentoa välineistä, ravitsemuksesta ja muista tärkeistä asioista tapahtumaa ajatellen. Sisältää majoituksen Imatralla (Imatran valtiohotelli 2hh 2 yötä 235€) sekä tiimin ajopaidan ja fillarin kuljetuksen Imatralle. Kuntosali+ryhmäliikunta kortti sisältyy tähän maksuun (norm. 50€/kk) 130€ kuukausi + tapahtuma ilmoittautuminen
 
1.4.22- 31.6.22 Ulkokausi sisältää 2-3 harjoitusta kuukaudessa (ulkopyöräilyt). Pidämme myös 1 keskustelun/luennon välineistä, ravitsemuksesta ja muista tärkeistä asioista tapahtumaa ajatellen. Sisältää majoituksen Imatralla (Imatran valtiohotelli 2hh 2 yötä 235€) sekä tiimin ajopaidan ja fillarin kuljetuksen Imatralle. 160€ kuukausi +tapahtuma ilmoittautuminen.

Harjoituskauden aikana on tavoitteena ajaa maantiellä noin 1400-1800km. Aikaa tämä vaati 5-7h viikossa. 

Tapahtumaan ilmoittautuminen on avoinna. Majurimove tiimillä on oma lähtöaika varattu perjantai 8.7.22 klo 19.22. Hinta early birdinä on 100€ 31.8.2021 asti, jonka jälkeen tapahtumaan ilmoittautumisen hinta nousee. 

Ryhmää sponsoroi vuonna 2022:
Jussin Baari 
Lisätietoja tapahtumasta ja harjoittelusta Sarilta 0504568018 Sari@Majurimove.fi

Tapahtuman viralliset sivut, joista löydät myös uuden reitin vuodelle 2022.

Tapahtuma 2021 oli onnistunut suoritus tiimiltämme. Tavoitteena oli saada joukkue maaliin 16 tunnin aikana. Saavuimme maaliin 14 tunnin ajon jälkeen ja riemu oli suunnaton! Kuvia löydät täältä: MajuriMove (@majurimove) • Instagram-kuvat ja -videot