Teemapäivät ja workshopit

Järjestämme teemapäiviä ja liikunnallisia workshoppeja. Näihin voit osallistua ilman Majurimoven jäsenyyttä. Ilmoittautumisen löydät tunnin alta ja tunnit on lisasttu aikajärjestyksessä. Ilmoitamme muutoksista aina paikan varanneille asiakkaille. Ilmoittautuminen on sitova. Saavu workshoppeihin täysin terveenä, kasvomaskia saa käyttää. 

Suffle (tanssilaji) workshop 6.2.2022 klo 12.30-14.00

25€

Eena Salorinta tulee perehdyttämään suffle tanssilajin saloihin. 90min aikana nauretaan, hikoillaan ja pidetääm hauskaa! Ei kaipaa aikaisempaa kokemusta tai osaamisesta kyseisestä tanssilajista. Vain halun irroitella ja oppia uutta! Suositusikä 13v. ylöspäin

Jos olet maksanut workshopin ensimmäiseen peruttuun tapahtumaan siirtyy osallistumisesi tähän.

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua workshoppiin, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.

Shufflen jatkokurssi  aloitus siirtyy

60 €

Eena Salorinnan pitämä jatkokurssi, joka on tarkoitettu sufflea jo harrastaneelle tai alkeis workshopin käyneelle. Tunnit ovat mukaansa tempaavia ja tanssin nautiontoa tarjoavaa!

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua kurssille, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.

Lantionpohja ja vatsakapseli workout 12.2.2022 klo 12.00-13.30

30€

Workshopissa teemme lyhyen katsauksen vatsakapselin anatomiaan sekä lantionpohjaharjoittelun periaatteisiin. Kokeilemme lantionpohjan ja vartalon syvien lihasten aktivointi-, voima- ja rentoutusharjoitteita käytännössä. Kiinnitämme harjoittelussa huomiota myös hyvään ryhtiin, sekä selän asennon hallintaan.

Lantionpohjan kunnosta huolehtiminen kuuluu kaikenikäisille naisille, ja ilman lantionpohjan tukea mm. vatsalihasharjoitteilta puuttuu kirjaimellisesti pohja. Hyvä syvien keskivartalon lihasten tuki sekä toimiva lantionpohja ennaltaehkäisevät selkäkipuja ja lantionpohjan toimintahäiriöitä, kuten virtsankarkailua ja laskeumia. Ne toimivat myös hyvä ryhdin perustana. Oikeanlaisesta harjoittelusta hyötyvät niin synnyttäneet, ikääntyneet kuin kunto- ja aktiiviliikkujatkin.

Ohjaajana Satu Laiho Fysioterapeutti

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua workshoppiin, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.


Twerk workout 12.2.2022 klo 14.00-15.00

25€

Tule kokeilemaan supersuosittua twerkkausta ja nosta samalla hiki pintaan hauskalla tavalla! Twerkout-tunnilla yhdistyvät twerkkauksen perustekniikat sekä tehokas koko kropan treeni! Kynnys on matalalla, et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Nauti musiikista ja laita pylly pyörimään!

Ohjaajana Satu Laiho Fysioterapeutti

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua workshoppiin, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.