Teemapäivät ja workshopit

Järjestämme teemapäiviä ja liikunnallisia workshoppeja. Näihin voit osallistua ilman Majurimoven jäsenyyttä. Ilmoittautumisen löydät tunnin alta ja tunnit on listattu aikajärjestyksessä. Ilmoitamme muutoksista aina paikan varanneille asiakkaille. Ilmoittautuminen on sitova. Saavu workshoppeihin täysin terveenä, kasvomaskia saa käyttää. 

Treeni+Brunssi+Sauna

11.6.2022 alkaen klo 9.00

20€

Miltä kuulostaisi ulkotreeni Sarin ohjaamana, jonka päälle pääset istahtamaan saunan lauteille Ollan saunaan ja nauttimaan runsaan brunssin Hotelli Ollaan? Treenin yhteislähtö Hotellin (Sepäntie 2,Somero) edestä, sateen sattuessa liikumme Hotellin sisätiloissa (ota mukaasi alusta). Mukaan tarvitset itsesi, ystäväsi ja roppakaupalla liikkumisen iloa sekä saunomis ja peseytymisvälineet. Treeni ei sisällä hyppyjä, tai juoksua (paitsi jos haluat juosta!) Odotamme juuri sinun saapuvaan nauttimaan kesäaamusta!

Kasvisbrunssi:
Alkumalja
Hedelmäsalaatti
Leipä, avocado, kurkku, kananmuna
Lämmin halloumsalaatti
Suolaiset letutu
Köyhätritarit
Makea piirakka
Juomat

Ilmoittaudu alla, vaatii kirjautumisen ja sopimusehtojen hyväksymisen, jotta voit siirtyä maksuun. Et sitoudu ostamaan muuta. Ilmoittautuminen sulkeutuu 10.6.22 klo 21.00. Paikkoja rajoitetusti

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua workshoppiin, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.