Tankostudio

Majurimoven tankostudio palvelee pienryhmiä ja lajin harjoittelijoita. Tilat löytyvät ryhmäliikuntasalin takaa. Studiosta löytyy 3 tankoa. Tila ei ole vapaassa käytössä vain alkeiskurssin käyneet asiakkaat voivat harjoitella omatoimisesti tiloissa.

Tankotunti on tankotanssiin perustuva monipuolinen tunti, jossa kuntoilu ja kehonhallinta yhdistetään tankotanssiliikkeisiin. Tankotunnilla kehittyvät lihasvoima, liikkuvuus ja koordinaatiokyky. Tuntiin kuuluu myös alkulämmittely ja loppuvenyttely. Mukaasi tarvitset lyhyet shortsit, pikkupyyhkeen ja juomapullon. Pitosuihketta voit ostaa Majurimoven asiakaspalvelusta. 

Ohjaajana toimii Hanna Majuri

Alkeistankokurssi järjestetään kevään aikana.

Kurssin hinta on 50€ ilmoittautua voit alta:

Alkeistankokurssin jälkeen voit osallistua ohjattuihin tankotunteihin tai harjoitella omatoimisesti tuntien ulkopuolella tanko studiossa ryhmäliikuntakortin tai 5x/10x korttien hinnalla.  

LASTEN TANKOTUNNIT

Toivotut lasten tankotunnit saavat jatkokurssin johon voi ilmoittautua uudet sekä vanhat harjoittelijat.

Tunnit ovat ajalla 5.2.2022-22.3.2022 lauantaisin, mutta eivät kokoonnu lomaviikolla 8. Tunteja on 6 kappaletta ja ne ovat kestoltaan 45min. Lyhyet shortsit ja t-paita, oma pikkupyyhe ja juomapullo varusteiksi.

5-7 vuotiaiden ryhmä tankoilee klo 10.00-10.45

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua kurssille, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.

7-9 vuotiaiden ryhmä tankoilee klo 11.00-11.45

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua kurssille, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.

Tuntien hinta on 60€ lapsi ja sisaralennus -20€. Lapset ilmoitetaan huoltajan nimellä. Yhdellä aikuisella on oikeus liikkua Majurimoven kuntosalilla lapsen tankotunnin ajan.

Sisaralennusta käytettäessä maksa vain ensimmäinen ilmoitettu lapsi ja jätä toisen lapsen ilmoittautuminen maksamatta. Laita sähköpostia info@majurimove.fi ja huomioimme sisaralennuksen ennen toisen lapsen maksua.