Nuorten kuntosalikurssi

Harrastamisen Suomen malli on valtakunnallinen hanke, jonka tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mieluisa ja maksuton harrastus koulupäivän yhteyteen. Hanke tukee lasten ja nuorten hyvinvointia. Somerolla hanke kantaa nimeä Someron harrastamisen malli.

Someron harrastamisen mallin tavoitteena saada yhä useampi peruskoululainen harrastusten pariin. Hanke on kohdennettu erityisesti lapsiin ja nuoriin, joilta ei entuudestaan löydy harrastusta. Tavoitteisiin kuuluu myös syrjäytymisen ehkäisy, yhteisöllisyys ja ystävystyminen.

Nuorten ilmainen kuntosalikurssi (ohjaajana Sari) alkaa Perjantaina 1.4.2022 klo 15.15-16.15 jatkuen aina 27.5.22 (pääsiäisperjantaina ei ole tuntia 15.4.22)

Ilmoittaudut koko kurssille. Rekisteröidy majurimove.fi ja hyväksy sopimusehdot. EI sido jäsenyyteen.

Kirjaudu sisään

Jotta voit ilmoittautua kurssille, sinun pitää olla kirjautuneena sisään.

Nuorten ilmainen kuntosalitunti jonne voit saapua tutustumaan kuntosaliin ja päästä tekemään treeni ohjaajan kanssa (ohjaajana Sari)

Keskiviikkoisin klo 15.30-16.30 ajalla 6-27.4.22 Ilmoittatutuminen yhdelle tunnille kerrallaan varauskalenterin kautta. Tunnit näkyvät 2 viikkoa kerrallaan. Ryhmäliikunta kalenterin löydät täältä. Rekisteröidy majurimove.fi ja hyväksy sopimusehdot. EI sido jäsenyyteen.