Verkkokauppa

Löydät alta verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet. Verkkokauppaostokset maksetaan verkkopankkitunnuksilla tätä varten tulee rekisteröityä asiakkaaksi ja hyväksyä sopimusehdot. Sopimusehdot koskevat vain ostettavaa tuotetta, se ei sido jatkuvaan sopimukseen tai lisäpalveluihin. Kertamaksut kuntosalille viikonloppuisin vain verkkopankkimaksujen kautta.

Meille käy maksuna liikuntaedut (Smartum, Edenred ja E-Passi) ja voit maksaa kotona sovelluksen kautta. Lähetä meille kuvakaappaus maksusta ja ilmoitat samalla asiakkaan nimi ja tuote, johon maksu kohdennetaan: info@majurimove.fi. Ilman asiakkaan ilmoitusta emme osaa kohdentaa maksua oikealle asiakkaalle oikeaan tuotteeseen, joten on tärkeää ilmoittaa meille maksun suorituksesta.

 

Jatkuvalaskutteiset kortit

Voit ostaa alta Majurimoven jatkuvalaskutteiset sopimukset. Jatkuvalaskutteinen kortti on edullisin tapa liikkua ja kuntoilla Majurimovessa. Laskutus lähtee käyntiin automaattisesti maksetun ajan jälkeen. Ostamalla jatkuvan jäsenyyden sitoudut laskutussopimukseen.

Ulko-oven saat heti avattua kirjautumalla omiin asiakastietoihisi. Kuvaruudun alareunan sinisen pallon hahmo muuttuu ulko-ovi kuvakkeeksi. Kulkuavaimen voit noutaa maanantaisin tai torstaisin asiakaspalvelusta klo 17.30-19.00

6 kk ja 12 kk jäsenyydet

Majurimoven pitkän jäsenyyden voit ostaa tästä, jolloin vältät laskujen kanssa toimimisen. Korttia ei voi tauottaa. Kortti jatkuu automaattisesti jatkuvalaskutteisena sopimuksena.

Kertakäynnit ja 30 päivä kortit

Voit ostaa kerta- ja kuukausikortit Majurimoveen tästä. Tuote aktivoituu ensimmäisestä käytöstä, ei ostopäivän mukaan. 

Ulko-oven saat heti avattua kirjautumalla omiin asiakastietoihisi. Kuvaruudun alareunan sinisen pallon hahmo muuttuu ulko-ovi kuvakkeeksi. Ulko-oven avaus aktivoi ja käyttää ostetun tuotteen.  

Kulkuavaimen voit noutaa maanantaisin tai torstaisin asiakaspalvelusta klo 17.30-19.00. 

Personal Training

Personal training palvelut hoitaa Sari Majuri. Mikäli haluat tulla salille oman trainerisi kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Emme ole sulkeneet salia muilta valmentajilta! 

Yksilövalmennuksessa etsitään yhdessä parhaat tavat, joilla saavutat tavoitteesi, ja löydät liikkumisen ilon. Fysioterapiaopiskelujen johdosta emme myy verkkokaupassa kuin aloitusvalmennuksia ja äitiysvalmennus palvelua. Mikäli kaipaat jotain muuta, ota yhteyttä ja tarkastellaan tilannetta;

 Sari@Majurimove.fi  

Jalkaterän hyvinvointi

Foot MAP
35,00 EUR
Fascia pallo
10,00 EUR

Lahjakortit

Jos haluat tilata jäsenyyden jollekkin toiselle tai antaa sen lahjaksi. Osto näkyy lahjakorttina sähköpostissa. Lahjakortti aktivoidaan kun tuote lunastetaan asiakaspalvelusta.