Verkkokauppa

Verkkokaupan kautta hankit kätevästi kuukausikortin jatkuva laskutteisena, 30 päivän voimassaololla, 5x ja 10x käynnit tai kertakäynnin salille tai ryhmäliikuntaan. Personal training, kehonkoostumus ym. muut palvelut löydät täältä

Meille käy maksuvälineenä kaikki liikuntaedut maksaaksesi niillä ota yhteyttä asikaspalveluun info@majurimove.fi, ennen yhteydenottoa rekisteröidy asiakkaaksi.

Uusi asiakas

Majurimoven jatkuvan jäsenyyden voit ostaa tästä ja samalla täytät asiakassopimuksen (osto näkyy lahjakorttina sähköpostissasi). Jäsenyys aktivoidaan kun tuote lunastetaan asiakaspalvelusta. Jäsenyyden lunastamisen voit sopia soittamalla 0504568018.

Jäsenyydet jatkuvat automaattisesti eikä tilausta tarvitse uusia.  Jäsenyyden voi tauottaa/päättää omista asiakastiedoista. Jäsenyyden minimivoimassaolo aika on 2kk.

Kertamaksu-asiakas ja kuukausikortit

Kertamaksu salille tai ryhmäliikuntaan asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella lunastetaan verkkokaupan kautta. Maksun maksettua saat kuntosalin ulko-oven auki puhelimen välityksellä (palamaalla asiakastilillesi majurimove.fi johon ostos latautuu.)

Voit ostaa 24/7 kuntosalikortin tai ryhmäliikuntakortit tästä, jotka ovat voimassa 30 päivää. Kortit eivät jatku automaattisesti vaan ne pitää ostaa uudelleen.

 

6 kk ja 12 kk jäsenyydet

Majurimoven pitkän jäsenyyden voit ostaa tästä, jolloin vältät laskujen kanssa toimimisen. Korttia ei voi tauottaa. Kortti ei jatku automaattisesti vaan se pitää lunastaa uudestaan.

 

 Majurimoven ja TNSportin yhdistelmäkortin ostamista varten ota yhteyttä asiakaspalveluun

  • Ryhmäliikunta + kuntosali Majurimove/WOD TNSport 75€ (37,50€ /puoli) 
  • Kuntosali Majurimove /omatoimi harjoittelu TNSport 70€ (35€ / puoli)