Verkkokauppa

Löydät alta verkkokaupassamme myynnissä olevat tuotteet.

Jos haluat selata tilaushistoriaasi tai avoimia laskujasi, voit tehdä sen tästä.

Jatkuvalaskutteiset kortit

Voit ostaa alta Majurimoven jatkuvat sopimukset. Jatkuvalaskutteinen kortti on edullisin tapa liikkua ja kuntoilla Majurimovessa. Laskutus lähtee käyntiin automaattisesti maksetun ajan jälkeen. Ostamalla jatkuvan jäsenyyden sitoudut laskutussopimukseen.

Ulko-oven saat heti avattua kirjautumalla omiin asiakastietoihisi. Kulkuavaimen voit noutaa Maanantaisin asiakaspalvelusta klo 17.30-19.00

Kertakäynnit ja 30 päivän kortit

Voit ostaa kerta- ja kuukausikortit Majurimoveen tästä. Tuote aktivoituu ensimmäisestä käytöstä, ei ostopäivän mukaan. 

Ulko-oven saat heti avattua kirjautumalla omiin asiakastietoihisi. Ulko-oven avaus aktivoi ja käyttää ostetun tuotteen. Kulkuavaimen voit noutaa Maanantaisin asiakaspalvelusta klo 17.30-19.00

6 kk ja 12 kk jäsenyydet

Majurimoven pitkän jäsenyyden voit ostaa tästä, jolloin vältät laskujen kanssa toimimisen. Korttia ei voi tauottaa. Kortti ei jatku automaattisesti, vaan sen vanhennuttua pitää lunastaa uudestaan.

Jalkaterän hyvinvointi

Foot MAP
35,00 EUR
Fascia pallo
10,00 EUR

Personal Training

Yksilövalmennuksessa etsitään yhdessä parhaat tavat, joilla saavutat tavoitteesi, ja löydät liikkumisen ilon.

Personal training palvelut hoitaa Sari Majuri. Mikäli haluat tulla salille oman trainerisi kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Emme ole sulkeneet salia muilta valmentajilta! 

Personal training tapaamisen voit varata Sari@Majurimove.fi  

Lahjakortit

Jos haluat tilata jäsenyyden jollekkin toiselle tai antaa sen lahjaksi. Osto näkyy lahjakorttina sähköpostissa. Lahjakortti aktivoidaan kun tuote lunastetaan asiakaspalvelusta.