Nuorisokortti 13-17v (jatkuva sopimus)

Jatkuvalla sopimuksella sinulla on oikeus käyttää kuntosalia käyttö kaikkina vuorokauden aikoina. Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva kuukauden irtisanomisajalla. Vain huoltajan sopimuksesta. 

Jatkuva jäsenyys

Kun ostat jatkuvan jäsenyyden, maksetaan tilauksen yhteydessä vajaa kuukausi sekä mahdollisesti seuraava kuukausi. Jäsenyyden laskutus lähtee käyntiin automaattisesti maksetun ajan jälkeen. Ostamalla jatkuvan jäsenyyden sitoudut laskutussopimukseen.

Näet alla arviolaskelman nyt maksettavasta summasta tälle jäsenyydelle. Jäsenyys aktivoidaan sisäänkirjautuneelle käyttäjälle.

Nyt maksettava summa
42,00 EUR

Sisältää maksut ajalle 18.06.2024 - 31.07.2024. Tarkka summa päivittyy siirtyessäsi maksamaan jäsenyyttäsi alla olevan lomakkeen täytettyäsi.

Sopimuksen kk-maksu 01.08.2024 alkaen
30,00 EUR / kk

Laskutetaan kuukausittain jäsenyyden voimassaolon ajan.

Eräpäivä on kuukauden 14. päivä, jolloin uusi lasku lähetetään sinulle aina kuun alussa.

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Jotta voit aloittaa uuden jäsenyyden, sinun tulee olla kirjautuneena sisään. Voit tehdä sen alla olevalla painikkeella. Jos sinulla ei vielä ole käyttäjätunnuksia, voit myös rekisteröityä tästä. Rekisteröityminen on ilmaista, eikä edellytä tuotteiden tai palveluiden tilaamista tai ostamista.

Kirjaudu sisään