Usein kysytyt kysymykset

Sopimusehdot, mihin sitoudun?

Rekisteröitymisen jälkeen sivusto vaatii hyväksymään sopimusehdot. Lukemalla sopimusehdot tiedät mihin sitoudut. Sitoudut aina siihen ostokseen, jonka olet tekemässä. Sopimusehdot hyväksytään vain yhden kerran.

Ostin jatkuvalaskutteisen tai 30 päivän kuntosalikortin, miten saan ulko-oven auki?

Ulko-ovi toimii etäavauksella. Kirjaudu omiin asiakastietoihisi ulko-ovella ja paina pyöreää ovi painiketta etusivun alareunassa. Ovivalo vilkahtaa vihreäksi avautumisen merkiksi. Tägin voit lunastaa maanantaisin asiakaspalvelun auki ollessa. 

Tägi ei toimi vaan näyttää punaista ovella?

Tägi sulkeutuu maksamattoman laskun takia tai mennessään rikki. Tarkista laskusi tilanne kirjautumalla majurimove.fi sivuille ja voit maksaa sen samantien ja tägi palautuu käyttökuntoon. 

Mistä löydän laskun?

Laskut lähtevät joka kuun 1. päivä sähköpostiisi, joka on ilmoitettu asiakastilillesi. Tarkista roskaposti/tarjouskori. Huomautuslasku lähtee 7 vrk. laskun eräpäivästä. Suositellemme vahvasti tilaamaan omaan nettipankkin laskun, jolloin sähköpostin kaivaminen jää pois. Mikäli et löydä laskua ota yhteyttä info@majurimove.fi. Älä yritä korjata tilannetta ostamalla uutta jäsenyyttä tai kertakorttia kuntosalille. Asiat ratkeavat helposti kun tiedämme sinulla olevan murheen. 

Miten maksan laskun?

Lasku muodostuu aina, mutta sen voi maksaa pankkikortilla, käteisellä, eri liikuntaeduilla asiakaspalveluun. Meille käy maksuna liikuntaedut (Smartum, Edenred ja E-Passi) ja voit maksaa kotona sovelluksen kautta. Lähetä meille kuvakaappaus maksusta ja ilmoitat samalla tuote, johon maksu kohdennetaan: info@majurimove.fi. Ilman asiakkaan ilmoitusta emme osaa kohdentaa maksua oikealle asiakkaalle oikeaan tuotteeseen, joten on tärkeää ilmoittaa meille maksun suorituksesta.

Ostin kertakäynnin kuntosalille / ryhmäliikuntaan miten toimin?

Ulko-ovi toimii etäavauksella. Kirjaudu omiin asiakastietoihisi ulko-ovella ja paina pyöreää ovi painiketta etusivun alareunassa. Ovivalo vilkahtaa vihreäksi avautumisen merkiksi. Ellei sinulla ole tägiä, kerro tunnin ohjaajalle olevasi kertamaksu asiakas ja hän hoitaa ilmoittautumisesi loppuun asti. 

Haluan maksaa liikuntaedulla kertakäynnin?

Kertamaksut kuntosalille vain verkkopankin maksujen kautta tai liikuntaeduilla asiakaspalvelun aukiolo aikoina.

Haluaisin tutustua saliin voinko tulla tutustumiskäynnille?

Kuntosalille saa tulla tutustumistreenaamaan aina maanantaisin asiakaspalvelun auki ollessa. Ilmoittaudu asiakaspalveluun ja kerro olevasi tutustuja. Ryhmäliikuntatunneille ei voi osallistua tutustumisaikeissa.

Miten irtisanon jäsenyyden?

Jäsenyyden voi irtisanoa omista asiakastiedoista verkkosivuilta tai lähettämällä sähköpostia info@majurimove.fi