Henkilökohtainen valmennus

(Personal training)

Henkilökohtainen valmentaja on jokaisen itsestään huolehtivan oikeus. Kaikki liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät tavoitteet ja toiveet ovat päteviä syitä panostaa itseensä.

Henkilökohtainen valmennus on muutakin, kuin pelkkää kuntosaliharjoittelua. Tavoitteissa onnistuminen on monen asian ja hyvinvoinnin osa-alueen yhteistulos, johon monipuolisella valmennuksella tähdätään.

Mikäli haluat tulla salille oman trainerisi kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Emme ole sulkeneet salia muilta valmentajilta! 

Valmennust tapaamisen voit varata Sari@Majurimove.fi 

Henkilökohtainen valmennus (personal training)

64,00 EUR
alv 24 %
Starttiohjaus aloittelijalle
Mikäli kaipaat apua harjoittelun aloittamiseen, starttiohjaus on oiva apu alkuun pääsemisessä. Startti on tarkoitettu aloittelevalle liikkujalle. Noin 45 minuutin tapaamisessa käydään yhdessä valmentajan kanssa läpi treeniohjelman liikkeet, tekniikkavinkit ja laitesäädöt, jotta pääset harjoittelussa mukavasti liikkeelle.
89,00 EUR
alv 24 %
Fysiovalmennus
Kun haluat löytää uusia voimavaroja, korjata kehosi toimintahäiriöitä tai hoitaa olemassa olevaa vaivaa tai kipua, olen täällä auttamassa. Valmennukseen, joka pohjautuu fysioterapiaan kannattaa hakeutua mahdollisimman varhaisessa vaiheessa – se tekee suuren muutoksen hyvinvoinnillesi. Kuuntele kehoasi, ja minun on helpompi myös kuulla ja auttaa sinua. Tule rohkeasti mukaan matkalle kohti parempaa oloa ja liikkumista!
169,00 EUR
alv 24 %
Kartoitustapaaminen ja treeniohjelman läpikäynti (2 tapaamista)
Haluatko päästä eroon lihasten ja nivelten kiputiloista? Etkö löydä ratkaisua itse? Minulla on apu! Usein kivun taustalla on kehon huono asento tai liiallinen rasitus. Hoidetaan tilanne kokonaisvaltaisesti ja avataan kehosi oikea käyttö. Tämä on syvempi kokonaisuus kehosi vahvistamiseen. Sisältää kartoituskeskustelun ja tarvittavat testit tilanteen tarkentamiseksi. Toinen tapaaminen: treeniohjelman liikkeiden läpikäynti, tekniikkavinkit ja laitesäädöt, jotta pääset tehokkaasti liikkeelle.
79,00 EUR
alv 24 %
Uintivalmennus
Uimavalmennus noin 45-60min mittainen uintitekniikkaa syventävä tapaaminen.
25,00 EUR
alv 24 %
Kehonkoostumus
Kehonkoostumus testataan Jawson ioi 353 laitteella. Mittauksessa käytetään biosähköistä impedanssimenetelmää, joka arvioi eri kudosten kykyä johtaa sähköä. Mittaus itsessään kestä 30 sec. Mittaukseen osallistuvan ei tarvitse osata itse tulkita tuloksiaan, vaan tulokset käydään valmentajan kanssa läpi.

Valmennuspaketit

Valmennuspaketit sisältävät valmennustapaamiset, harjoitus- ja kausiohjelmat sekä puhelintuen asiakkaan ja valmentajan keskenään sopimassa laajuudessa. Hinnat eivät sisällä mahdollisia liikuntatilojen käyttömaksuja muissa kuin Majurimove salissa tapahtuvaan harjoitteluun. Valmennamme ainoastaan Majurimoven tiloissa. Valmennukset eivät sido asiakkuutteen Majurimoveen. 

249,00 EUR
alv 24 %
3 valmennustapaamista
Tapaamisten sisältö sovitaan asiakkaan kanssa, käyttöaika 6kk
390,00 EUR
alv 24 %
5 valmennustapaamista
Tapaamisten sisältö sovitaan asiakkaan kanssa, käyttöaika 6kk
700,00 EUR
alv 24 %
10 valmennustapaamista
Tapaamisten sisältö sovitaan asiakkaan kanssa, käyttöaika 6kk

Ensimmäinen askel yksilövalmennus

Valmennuksen esittelyyn täältä

110,00 EUR
alv 24 %
Ensimmäinen askel yksilövalmennus
Aloittelijalle -tai uudelleen aloittelevalle- kuntoilijalle tarkoitettu neljän kuukauden jakso, jonka tavoitteena on tukea sinua oman hyvinvointisi ylläpitämisessä. Opit hyödyllisiä asioita liikunnasta ja ravinnosta, jotka pohjautuvat omiin tarpeisiin ja lähtökohtiisi. Valmennus sisältää ryhmäliikunnan ja kuntosalin käytön 4 kk ajan. Kokonaishinta valmennukselle 440 €