Kuntokeskus Someron sydämessä

Majurimove tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut aloitteleville ja aktiivisille liikkujille. Kuntosalilla on tilaa 500m2 verran ja meiltä löydät GYM-80 sygnum, Matrixin ja GHP laitteita monipuolisesti. Käytössä on painopakkalaitteita sekä levypainokuormitteisia laitteita.

Aerobisia laitteita löytyy kuntopyöristä, soutukoneeseen ja porraskoneeseen asti. Lisäksi kuntosalin vierestä löytyy 50m2 tatamitila, jossa voi lämmitellä tai palautella treenin jälkeen. Toiminnallinen tilamme on 100m2 ja ryhmäliikuntatila 100m2 nämä ovat myös asiakkaiden käytössä aina tilan ollessa vapaana. Ryhmäliikuntakalenterin tarjonnan löydät tästä.

  • Tule treenaaman salille ainoastaan täysin terveenä
  • Pese kädet tullessa ja lähtiessä
  • Pidät huolen salin siisteydestä siivoamalla painot pois laitteista ja puhdistamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetuilla tuotteilla

Ei liittymis- tai jäsenmaksuja. Emme rajoita kortin tauottamista vuodessa (tauotus aina kalenterikuukauden ajan). Jäsenyys tulee peruuttaa sähköpostilla. 

Jäsenyyden tai kertamaksun voit hankkia kätevästi verkkokaupasta. 

Alle 13-vuotiaat harjoittelevat vain aikuisen valvonnan alla. Salilla on myös lasten leikkihuone, jossa lapset voivat olla treenaamisen aikana. Lapset ovat huoltajan vastuulla lastenhuoneessa eikä siellä ole valvontaa salin puolesta.

Kuntosali käytössä 24/7

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaisin klo 17.30-19 tai sopimuksesta: info@Majurimove.fi 

Voimaa kuntosalilta

29.08.2024 - 05.12.2024
Voimaa ja Vahvuutta - 16 viikon kuntosalivalmennus