Kuntosali Someron sydämessä

Majurimove tarjoaa monipuoliset liikuntapalvelut aloitteleville ja aktiivisille liikkujille. Kuntosalilla on tilaa 450m2 verran ja meiltä löydät GYM-80 sygnum, Matrixin ja GHP laitteita monipuolisesti. Käytössä on painopakkalaitteita sekä levypainokuormitteisia laitteita.

Aerobisia laitteita löytyy kuntopyöristä, soutukoneeseen ja porraskoneeseen asti. Lisäksi kuntosalin vierestä löytyy 50m2 tatamitila, jossa voi lämmitellä tai palautella treenin jälkeen. Ryhmäliikuntatila 80m2 on asiakkaiden käytössä aina tämän ollessa vapaana. Ryhmäliikuntakalenterin tarjonnan löydät tästä.

Kuntosali palvelee 24/7!

  • Tule treenaaman salille ainoastaan täysin terveenä
  • Pese kädet tullessa ja lähtiessä
  • Pidät huolen salin siisteydestä  puhdistamalla laitteet käytön jälkeen niille tarkoitetuilla tuotteilla

Ei liittymis- tai jäsenmaksuja. Meillä ei ole irtisanomisaikoja vaan sopimus päättyy aina kuukauden viimeiseen päivään. Emme rajoita kortin tauottamista vuodessa. Jäsenyys tulee peruuttaa sähköpostilla. 

Jäsenyyden tai kertamaksun voit hankkia kätevästi verkkokaupasta. Sovi avainkortin noutamisesta, joko sähköpostilla info@majurimove.fi.tai soittamalla / viestillä: 0504568018 Sari 

Ammattitaitoiset Personal Trainerit ohjaavat sinua kohti tavoitteitasi, älä epäröi ottaa heihin yhteyttä mikäli tarvitset ohjausta. 

Alle 13-vuotiaat harjoittelevat vain aikuisen valvonnan alla. Salilla on myös lasten leikkihuone, jossa lapset voivat olla treeanmisen aikana. Lapset ovat huoltajan vastuulla lastenhuoneessa eikä siellä ole valvontaa salin puolesta.

Kuntosali käytössä 24/7

Asiakaspalvelu on avoinna maanantaisin klo 17.30-19 tai sopimuksesta: info@Majurimove.fi tai 050 4568018

Nuorten ilmainen kuntosalitunti (Harrastamisen malli)

09.09.2022 - 16.12.2022
Someron harrastamisen mallin ilmainen kuntosalitunti. Yhteinen alku ja loppu venyttelyt sekä ohjattu...