Haluatko parantaa hyvinvointiasi ja löytää uusia voimavaroja kehollesi? Tarvitsetko apua toimintahäiriöiden korjaamiseen tai olemassa olevan vaivan tai kivun hoitamiseen? Älä epäröi, olen täällä auttamassa sinua matkallasi paremman olon ja liikkumisen suuntaan.

Valmennus, joka perustuu fysioterapiaopiskelun tuomaan tieto taitoon, tarjoaa ratkaisuja moniin kehon haasteisiin. On tärkeää hakeutua valmennukseen mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, sillä se voi tehdä suuren eron hyvinvointiisi. Kuuntele kehoasi, ja anna minun auttaa sinua sen kautta.

Ensimmäinen askel on keskustella tilanteestasi perusteellisesti. Huomioin sinut yksilöllisesti, eikä valmiita tai skaalattuja ohjelmia ole kohdallasi ennakkoon tehty. Teemme tarvittavia testejä ja asetamme yhdessä tavoitteet sekä suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Valmennustapaaminen kestää 60 minuuttia ja sen hinta on 89 € (sisältäen alv. 24%). Maksuvaihtoehtoina käyvät liikuntaedut, pankkikortti tai käteinen, ja voit maksaa tapaamisen ennen tai jälkeen.

Tapaaminen ei ole puhdasta fysioterapiaa ja suosittelen herkästi kääntymään laillistetun ammattilaisen puoleen mikäli tilanne näin vaatii. Arvioin aina tilannetta ennenkuin aloitamme, joten otathan yhteyttä ja avaat tilannettasi rehellisesti ennen tapaamista:

Sari@Majurimove.fi.

Lähde mukaan matkalle kohti parempaa oloa ja liikkumista!