Jalkateräanalyysi - Foot Map

Jalkaterän hyvinvointi on tärkeä osa ihmisen koko kehon hyvinvointia. Jalkaterät kannattelevat meitä päivät pitkät ja joutuvat monenlaiselle rasitukselle. Kengät ja liian vähäinen liike jalkaterälle aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Jalkaterän vääränlaisesta käytöstä ja kipuiluista johtuen ongelmat siirtyvät myös polviin, lonkkiin, selkään ja aina hartioihin saakka.

Functional Foot Map on Lee Saxbyn kehittämä menetelmä, jonka avulla on helppo tehdä nopea ja luotettava analyysi jalkaterän toiminnasta liikkeen aikana. Analyysin tekemiseen käytetään tarkoitukseen kehitettyä jäljennintä, jonka avulla tarkistetaan tutkittavan jalkapohjan toimintaa askelluksen aikana. Saaduista askelkuvista pystytään tulkitsemaan mm. miten paino jakautuu askeltaessa ja onko jalka mahdollisesti supinoiva tai pronatoiva. 

Analyysi vie noin 30min. Valmistaudu pesemällä jalkaterät salilla (ota oma kuivaus pyyhe mukaan). Suositellut liikkeet käydään ohjaajan kanssa läpi.

Foot Map -analyysi 35€

Analyysi ei sisällä välineitä kotijumppaa varten, ne voit ostaa Majurimove asiakaspalvelusta hintaan 39.90€

Analyysin tekee, joko Sari Majuri (fysioterapia opsikelija) tai Ella Torkkola, molemmat ovat koulutettuja Footbic ja functional Foot Map ohjaajia. Parhaiten varaat ajan analyysiin info@majurimove.fi