Varaa paikkasi

Tutustu syksyn 2022 lukujärjestykseen ja tulosta se talteen itsellesi tästä tai varaa paikkasi alla olevalta listalta. Varaaminen kannattaa, sillä ilmoitamme tunnille ilmoittautuneille kaikista muutoksista, joita tunneille mahdollisesti tapahtuu. Varauksia voi olla voimassa yhteensä 5. Mikäli jätät varauksen käyttämättä, se lasketaan yhdeksi varaukseksi kahden viikon ajan.

Voit osallistua tunneille myös kertamaksulla, voit ostaa kertamaksun verkkokaupastamme. Muista kuitenkin ilmoittautua tunnille jotta sinulle on varmasti paikka.

Käytännöntietoja varauksista

Omat varaukset

Tuntikuvaukset

Virtuaalikirjasto

Varaukset ja saapumatta jäämiset

Varauksia ja tulematta saapumisia voi olla avoinna 5 kappaletta. Tunneille voi osallistua ilman varausta, jos niissä on tilaa. Käynnit vapautuvat kun kirjaat itsesi sisään tunnille. Varauksen voi perua 60 min ennen tunnin alkua. Peruuttamaton varaus vapautuu 14vrk:n kuluttua käyttöösi. Emme vapauta perumattomia varauksia.

Mikäli "varaa paikkasi" näkyy vaalean vihreänä, on varauskapasiteettisi täynnä (saapumatta jäämisiä tai varauksia).

Ilmoittaudu jonoon

Vaikka tunti olisi varattu täyteen, kannattaa ilmoittautua jonoon. Mikäli paikka vapautuu, siirtyy se seuraavaksi jonossa olevalle ja saat paikasta vahvistuksen sähköpostiisi.