RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikuntatilan löydät toiminnallisen tilan ja spinningsalin kyljestä. Tila on 100 neliötä ja sieltä löydät pienvälineistä harjoitteluun. Tilaa saa käyttää omatoimiseen harjoitteluun aina kun se on vapaana. Tilaa voi vuokrata yksityiskäyttöön. Lisätiedot Sari@Majurimove.fi

Spinningsali on 50 neliön kokoinen ja se sisältää tomahawkin spinningpyöriä 10 kpl. Tiloja saa käyttää aina kun ne ovat vapaana.

Varaa paikkasi

Varaa paikka tunneille alla olevalta listalta (tämä on aina ajantasainen lista, mikäli tuntia ei täältä löydy EI SITÄ OLE). Varaaminen on tärkeää, sillä ilmoitamme tunnille ilmoittautuneille kaikista muutoksista, joita tunneille mahdollisesti tapahtuu. Varauksia voi olla voimassa yhteensä 5. Mikäli jätät varauksen käyttämättä, se lasketaan yhdeksi varaukseksi kahden viikon ajan.

Voit osallistua tunneille myös kertamaksulla, voit ostaa kertamaksun verkkokaupastamme. Ostoksen jälkeen saatu ulko-oven etäavattua ja kuitattua verkkosivuilta ryhmäliikuntakäyntisi. Löydät etäkuittauksen kirjautumalla verkkosivuille sisään ja siirtymällä omiin tietoihin ja sivun alareunaan löydät ryhmäliikunvatauksesi, joista pystyt varauksen kuittamaaan. Muista ilmoittautua tunnille, jotta sinulle on varmasti paikk tunnilla.

Käytännöntietoja varauksista

Omat varaukset

Tuntikuvaukset

Virtuaalikirjasto

Varaukset ja saapumatta jäämiset

Varauksia ja tulematta saapumisia voi olla avoinna 5 kappaletta. Tunneille voi osallistua ilman varausta, jos niissä on tilaa. Käynnit vapautuvat kun kirjaat itsesi sisään tunnille. Varauksen voi perua 60 min ennen tunnin alkua. Peruuttamaton varaus vapautuu 14vrk:n kuluttua käyttöösi. Emme vapauta perumattomia varauksia.

Mikäli "varaa paikkasi" näkyy vaalean vihreänä, on varauskapasiteettisi täynnä (saapumatta jäämisiä tai varauksia).

Ilmoittaudu jonoon

Vaikka tunti olisi varattu täyteen, ilmoittaudu jonoon. Mikäli paikka vapautuu, siirtyy se seuraavaksi jonossa olevalle ja saat paikasta vahvistuksen sähköpostiisi.